zondag 10 april 2016

Your little baby is big news!

Eerstvolgende bestellingen: Maandag 11 april, dinsdag 19 april IVM RETIRED LIJSTEN!!!

Hoi allemaal!

Wat een heerlijk weer afgelopen weekend, we hebben er volop van genoten! Afgelopen woensdag gaf ik een verrassingsworkshop waarvan ik de kaarten nog niet met jullie heb gedeeld.
Dus bij deze alvast 2 kaarten met hetzelfde thema, dezelfde technieken, maar een andere kleur.


Voor deze kaart gebruikte ik de kleur Hello Honey als basis. Met daarop in dezelfde kleur de sterren. Ik heb daarvoor de hearts & stars decorative mask gebruikt. Deze set van masks (2 stuks) kost maar € 3,50 en geeft zo'n leuk effect. Je stempelt met een Sponge Dauber op de sterren en maakt zo de achtergrond. Verder gebruikte ik de stempelset Big News en de Made With Love voor de romper. de romper heb ik uitgestanst met de Baby's First Framelits Dies. Deze combineren ook helemaal goed met de set: Something For Baby. De sterretjes ponste ik met de ster uit de Itty Bitty Accents Punc Pack.

Omdat de deelnemers aan de workshop mochten kiezen welke kleur ze wilden gebruiken, maakte ik bijna dezelfde kaart nog een keer.


De kleur die ik deze keer gebruikte was Blackberry Bliss. Verder zijn alle materialen hetzelfde, ik gebruikte alleen de hartjes bij de mask en pons. De kleine hartjes komen uit de Owl Builder Punch.
En de wandelwagen komt uit de set: Something For Baby.

We maakten nog twee kaarten, één daarvan hebben jullie vorige week al gezien (met de ballonnen) en de andere komt later deze week online ;)
Hieronder zie je de drie dames hard aan het werk en het resultaat van één van de deelnemers!Creatieve groetjes,
Ingrid

zaterdag 2 april 2016

GDP#029 Colour Challenge

Volgende besteldatum: Maandag 11 april!


Hoi allemaal,

Deze keer 2 kaarten die ik mee laat doen aan het Global Design Project #029. De challenge was deze keer: gebruik de kleuren; Tangelo Twist, Early Espresso en Bermuda Bay, ik heb er zelf Whisper White aan toegevoegd.


De basis is Whisper White, met daarop een laagje Bermuda Bay Cardstock. Daar bovenop een laag Tangelo Twist welke ik heb geëmbossed met de Polka Dot Textured Impressions Embossing Folder.
Daarop een strookje Early Espresso Cardstock. De wandelwagen komt uit de Something For Baby stempelset en is uitgestanst met de Framelits, ik heb deze als bundel: Something for Baby Bundle gekocht: scheelt toch weer 15%!
Op de witte strook de tekst "Sweet" uit de set: Bravo. Een veelzijdige set met veel grotere teksten, dus deze zijn goed te gebruiken als blikvanger op een kaart.
De drie klavertjes komen uit de Itty Bitty Accents Punch Pack en zijn uit Bermuda Bay geponst. De kleine Rhinestone Basic Jewels zorgen voor de finishing touch!

De tweede kaart die ik mee laat doen aan de challenge #029 met dus dezelfde kleuren vind ik zelf erg leuk. En is ook zeker goed na te maken met andere kleuren.

Alle ballonnen zijn gestempeld en geponst met de Balloon Celebration Photopolymer Bundle. Een super gave set, waar ik de komende tijd nog veel mee ga werken! Heb je die pluisjes van de paardenbloem in deze set al gezien? Daar zie ik veel mogelijkheden mee!
Op deze kaart heb ik de tekst en de touwtjes van de ballonnen in Early Espresso inkt gestempeld. De ballonnen in Tangelo TwistBermuda Bay en ook Early Espresso. Als laatste heb ik alle ballonnen, het strikje en de touwtjes bewerkt met de Clear Wink of Stella Glitter Brush (mooi effect toch?). Op de detail foto zie je het effect goed.

Mocht je iets willen bestellen van de producten van Stampin' Up! Laat me dan weten via een persoonlijk bericht op mijn blog, via de mail (ingridheijnenhermens@gmail.com) of mijn Facebookpagina!

Creatieve groetjes,

Ingrid Heijnen

PS. Aanstaande woensdag geef ik weer een leuke workshop, de After Sale-a-Bration Party, kom je ook?!

Zoo Babies

Hoi allemaal,

Vandaag een kaart voor een jarig meisje. Ik heb deze kaart gecased uit de jaarcatalogus (de kaart staat bij de set: Zoo Babies).
Voor een jarig meisje dat alweer twee jaar wordt. Ik heb wat kleine dingen anders gedaan, maar de grote lijnen zijn hetzelfde. Helaas is de foto niet helemaal scherp, maar wel duidelijk genoeg toch?Als basis Whisper White met daarop twee lagen Whisper White voor wat meer diepte. Op de bovenste laag heb ik met de Aqua Painters en Calypso Coral inkt, de spetters gemaakt.
De letters zijn gestempeld met de Back to Basics Alphabet in dezelfde kleur als de zebra uit de set: Zoo Babies. Ook Calypso Coral dus ;)
Een gouden accent met de Gold Metallic Thread, een banner geknipt uit de Pretty Petals Designer Series Paper Stack. En daarop een cirkel met de zebra.
Ik vind hem erg leuk...Jullie?

Voor bestellingen, neem contact met me op. Heb je gewoon een vraag of opmerking mag dat natuurlijk ook!

Groetjes Ingrid