donderdag 31 december 2015

Bloghop Team Utopia


 Hoi beste hoppers,

Wat gezellig dat je de tijd neemt om mee te hoppen, vandaag hop je voor lekker veel inspiratie langs een flink aantal demo's uit het team Utopia.
Voor mij is het alweer veel te lang geleden dat ik een blogbericht plaatste...We zijn in augustus verhuisd en sindsdien alleen nog maar bezig geweest met verbouwen. Dus helaas weinig tijd voor deze creativiteit.
Maar speciaal voor vandaag heb ik 2 kaarten gemaakt met de stempelset: Playful Pals. Ik heb ook nieuw papier gebruikt: Going Places Designer Series Paper. Een erg leuk papierblok en zoals je ziet voor verschillende dingen te gebruiken ;)

Voor de kaart met de kikker heb ik de nieuwe in-color Cumcumber Crush gebruikt en wat plakparels. De tekst komt uit de set: Big News. Super leuke grote teksten die een mooie plek innemen op je kaart.
Deze tweede kaart maakte ik voor een oud-collega van mijn man die net een kindje heeft gekregen. Hier heb ik de kleuren Hello Honey en Delightful Dijon gebruikt (en natuurlijk zwart). De tekst weer uit de set Big News.
Als afwerking heb ik twee gouden sterretjes uit de Metallics Sequin Assortment erbij geplakt.
Rest mij dan nu nog jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling te wensen en tot een volgend creatief Su-per jaar!Voor de volgende demo klik op de afbeelding volgende. Je komt dan uit bij:
Cynthia van der Wilk-Hoedeman

Wil je nog een keertje bij Miriam Cooijmans kijken? Klik dan op vorige!

Groetjes Ingrid