zaterdag 9 mei 2015

Team Utopia inspiratie

Hoi allemaal,

Vandaag mag ik jullie inspireren als designteam member van het Utopia blog  EN een prijs weggeven! Leuk toch?
We willen jullie deze ronde inspireren met het prachtige dessinpapier wat Stampin' Up! te bieden heeft. Neem bij iedereen een kijkje!
Ik heb voor jullie een setje kaarten in een doosje en een cadeauverpakking gemaakt.

De kleine kaartjes zijn 3"x 3" groot (of klein ;)) en passen samen met de uit dessinpapier gemaakte enveloppen in het doosje. Zo zie je dus dat je met dessinpapier je kaarten kunt aankleden, maar ook een bijpassende enveloppen kunt maken. De enveloppen heb ik gemaakt met het Envelope Punchboard.

De cadeauverpakking is gemaakt uit 1 groot 12" x 12" vel dessinpapier.

Op alle kaarten, het doosje en de cadeauverpakking heb ik het Sweet Taffy dessinpapier gebruikt. Daarmaast heb ik 1 stempelset gebruikt: Amazing Birthday. Ik wilde ook vooral laten zien dat je niet een hele stempelvoorraad, voorraad papier en inkt nodig hebt om leuke projecten te maken. Met een pak dessinpapier, Whisper White, een stempelset en een paar kleuren inkt kom je al een heel eind. Voor de decoratie nog wat lint en een pareltje hier en daar. Natuurlijk allemaal te bestellen bij mij en mocht je verlanglijstje toch wat langer zijn? Dat mag ook hoor ;)

De tutorials voor het doosje en de cadeauverpakking vind je hier:
Doosje
Cadeauverpakking

Met grote dank aan Samantha Donald van Pootles Papercraft! Zij bedenkt elke keer weer nieuwe verrassende doosjes en die "leen" ik dan weer...

Omdat het Sweet Taffy dessinpapier niet meer te krijgen is, geef ik als prijs een pakketje weg. Dit pakketje bestaat uit: 12 vel 6" x 6" van het dessinpapier, een stukje lint en 8 knoopjes in bijpassende kleuren. Wil je hier kans op maken? Laat dan een reactie achter op het Utopia blog!

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren en laten jullie massaal reacties achter!

Groetjes Ingrid

vrijdag 1 mei 2015

You can create it #4 Something borrowed

Hoi allemaal,

Hier ben ik weer met een ontzettend leuke you can create it - creatie (al zeg ik het zelf ;)).

Toen ik  het pakketje binnen kreeg, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan! Wat een gaaf papier en mooie embellishment (ik heb deze meteen maar even in de weekly deals een tijdje terug besteld). Je kunt ze nog bestellen tot 1 juni!
In het pakket zat:
- een basiskaart Sahara Sand
- een stuk Something Borrowed dessinpapier
- een stukje Whisper White waar hartjes uitgestanst waren & de losse hartjes
- een stuk Organza Ribbon
- een something borrowed embellishmentMet al die huwelijkse termen leek het me erg passend een kaart te maken voor een nader te bepalen stel wat zal gaan trouwen (je kunt maar iets op voorraad hebben toch?).
Het grote embellishment zorgt al voor wat bling, maar op een bruiloft kan je niet genoeg bling hebben, dus nog wat extra jewels toegevoegd.
De kleine hartjes die in het pakketje zaten, heb ik aan de binnenkant geplakt op het stuk lint wat ik overhield (ons bin zunig!) Dus ik heb echt alles uit het kitje opgemaakt. De hartjes heb ik wel allemaal gesponst met Sahara Sand inkt. En zoals ik in het begin al zei, ik ben erg tevreden over het eindresultaat!Tot snel! Mijn volgende blogbericht (9 mei) staat in het teken van de inspiratiepagina van Team Utopia! Ben jij al volger? Ik zal bij deze ronde een leuke prijs ter beschikking stellen, doe ook mee!!

Groetjes Ingrid