zaterdag 25 april 2015

Hoi allemaal,

Besteldatum: 28 april (bestelling doorgeven voor 27 april!)
Wat een hectiek afgelopen dinsdag. De retired lijsten kwamen uit, wat gaat er veel verdwijnen uit de huidige catalogus. Maar uit ervaring heb ik geleerd dat er ook heel veel moois voor in de plaats gaat komen. Ik dacht - na├»ef als ik ben-  ik bestel wel even in mijn pauze (30 min.). Haha, nou volgend jaar neem ik wel een dagje vrij.  Uiteindelijk is het me gelukt om rond 20.00uur een bestelling te plaatsen. De meeste dingen waren toen gelukkig nog op voorraad, het is natuurlijk nooit fijn om mensen teleur te stellen.

Ik bewaar voor nu mijn budget voor de nieuwe catalogus, over een week of 2 mogen wij al wat gaan bestellen uit de nieuwe catalogus...Spannend!

Weekly deals van deze week:En dan nu eindelijk weer eens een kaartje van mij, de komende tijd gaan jullie wat meer van mij horen, zeker weten ;)

Ik heb al een hele tijd een set markers en ik gebruik ze af en toe, maar ik had zin om eens lekker te kleuren.
Dus een pakte een flinke stempel uit de set "Amazing Birthday" en ging aan de slag met een aantal kleuren uit de Subtles collectie.

Op de basiskaart gebruikte ik de "starsmask" en met Marina mist sponge daubers heb ik de sterrenachtergrond gemaakt. Het woord "amazing" heb ik nogmaals gestempeld en verhoogd opgeplakt voor wat extra dimensie.

Toevallig plaatste Stampin' Up! van de week een filmpje met deze kleurtechniek, wil je het ook eens proberen? Kijk dan hier:Hopelijk hebben jullie weer wat inspiratie opgedaan!

Groetjes Ingrid

woensdag 1 april 2015

You can create it #3

Hoi allemaal,

Jullie zien hier mijn creatie die ik maakte naar aanleiding van een envelopje wat ik ontving voor de You can create it challenge!
In deze envelop zaten de volgende dingen:
1/4 vel Pistachio Pudding cardstock
1/4 vel Baked Brown Sugar cardstock
1/4 vel Crisp Cantaloupe cardstock
4"x 4" Inch Window Sheet
Ongeveer 10 stuks In Colors Sequin Assortiment
1 In Color Boutique Details (het knoopje)

Ik maakte een soort "shakercard" naar aanleiding van het blog van Kaitlyn. Ik heb als aanvulling alleen het Baker's Twine, wat extra sequins en de stempelset Celebrate Today toegevoegd. Ik heb mijn stempels allemaal gekleurd met de markers, zo kun je dus een vlaggenlijn maken met 5 verschillende kleuren, leuk toch! Verder de ballonnen uitgestanst en het papier zo op elkaar geplakt dat je dat dus niet meer ziet ;).
Ik ben altijd lekker zuinig met mijn papier...Zo zuinig zelfs dat ik heel veel restjes heb...Dus ik ga op Pinterest maar eens wat neuzen voor cards with scraps!Belangrijk nieuws:
Zoals jullie allemaal al waarschijnlijk weten zal de nieuwe catalogus niet op 1 juli maar zelfs al op 2 juni in gaan! Dit betekent dat de kleuren die ik op deze kaart heb gebruikt, niet meer besteld kunnen worden! Mocht je iets willen bestellen (markers, inkt, refills, papier) in deze in colors, dan bestel ik deze graag voor je volgende week dinsdag! Deze kleuren zullen er namelijk uitvliegen!
Weg = Pech ;)

Leuk dat jullie weer een kijkje kwamen nemen en tot de volgende blog!

Groetjes Ingrid

Built for Free Using: My Stampin Blog