dinsdag 24 februari 2015

Nieuwsbrief nummer 25!

Klik hier om mijn nieuwsbrief te lezen...Lees meer over een geweldige, nieuwe actie, Goede doelen en meer!donderdag 19 februari 2015

Hoi allemaal!
Voor de weekly deals: klik hier!

Vandaag een kaart die ik maakte voor een kennis die voor een aantal weken gaat reizen.
Als basis een "Early Espresso" kaart, met een laagje "Very Vanilla". Daarop een velletje uit het papierblok: "Adventure Bound". Daarop stempelde ik met de geweldige achtergrondstempel: "Worldmap". Love it!
De tekst komt uit de set: "Bravo!". Gestempeld in "Lost Lagoon", de kleine bloemetjes (Very Vanilla en Lost Lagoon), zijn geponst met de "Itty Bitty Accents Punch Pack". Voor de afwerking wikkelde ik een stuk touw om de kaart. Hier zie je nog 2 voorbeelden die ik met deze stempelsets maakte.


Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Hopelijk heb ik jullie weer een beetje geïnspireerd ;)

Creatieve groetjes,
Ingrid

zondag 15 februari 2015

Hallo allemaal!

Het nieuwe challengeblog van "Team Utopia" is gisteren van start gegaan, doe je ook mee? Deze keer maak je kans op een prachtig papierpakket.

Vandaag een paar bedankkaartjes voor jullie. Als je een bestelling bij me plaatst krijg je altijd een kleinigheidje als bedankje, soms wat lekkers, soms een inspiratiekaart.
Daarnaast spaar je voor gratis producten (actie vanuit ingridcardsandmore, NIET gesponsord door Stampin' Up!). Bij elke € 25,00 die je bij mij besteedt, krijg je een stempel op een stempelkaart, bij 10 stempels, kies je voor € 20,00 gratis producten uit! Kijk hier voor meer informatie.
Daarnaast mag je, tot 31 maart,  bij elke € 60,00 die je besteedt een gratis artikel uit de Sale-a-Bration folder kiezen, FEEST!

Dan nu de kaarten die ik maakte voor de bestellingen:Als basis Basic Black Cardstock, daarop een laag Tangerine Tango, als laatste een gestempelde achtergrond. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook de basis waarmee Stampin' Up! begonnen is: stempelen.
Ik heb voor de achtergrond en de gestanste tekst de stempelset: Crazy About You en de bijbehorende thinlits: Hello You! (als Photopolymer-bundel te koop voor: € 48,95).

Ik heb gestempeld met een paar "Brights" kleuren: Melon Mambo, Tangerine Tango en Old Olive. Een leuke, vrolijke kleurencombi vond ik zelf ;)
De tekst is gestanst met de Big Shot en de bloemen met de Boho Blossom Punch. Je ponst dan in één keer 3 bloemen uit, super handig!

Ow en wisten jullie trouwens dat Stampin' Up! het perfecte, witte stempelpapier verkoopt?! Het is een glad cardstock "Whisper White", ideaal voor de gedetailleerde stempels (en super inkt) van Stampin' Up! Ik ben er helemaal fan van. En het mooie is: maar € 0,24 per A4. Probeer het eens uit zou ik zeggen.

Een hele fijne zondag nog en voor de diegene die wel gaat carnavallen: ALAAF!!!

Creatieve groetjes,
Ingrid

woensdag 4 februari 2015

Workshop stippen en Weekly Deals

Hoi allemaal,

Klik hier voor de nieuwe weekly deals! Mocht je wat willen bestellen, uit deze deals of de gewone catalogi, laat het weten vóór vrijdagavond 20.00uur!.

Vandaag een post over de workshop die ik vanavond zal gaan geven. Ik ga een workshop geven voor 4 vriendinnen die allemaal iets met stippen hebben en een doosje maken leek ze ook wel leuk (werd me ingefluisterd door de hostess).

Dus ik ben aan de slag gegaan met stippenpapier, een embossingfolder met stippen en ballonnen (zijn ook een soort van stippen toch?).

Dit zijn de projecten die we gaan maken:

Een doosje naar ontwerp van Samantha Donald (Pootles Papercraft), leuk om een kleine traktatie of cadeautje in te geven.Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


En deze vrolijke kaart in de kleur Tempting Turqouise! Gemaakt met het Irresistebly yours designer series paper als achtergrond. Ik heb het papier met een sponge dauber gesponst, daarna met een tissue de inkt van de witte puntjes afgeveegd. De balonnen komen uit de nieuwe set Celebrate today. De ene ballon is gewoon gestempeld en de andere is gestanst en daarna met een embossing folder door de Bog shot, resultaat: nog meer stippen! Gezellig wat Baker's twine als touw aan de ballonnen en onderaan een mooi organza lint. Natuurlijk kun je deze kaart in elke kleur maken die je zou willen, ik vind het wel mooi in één kleur!

Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Een hele fijne dag vandaag en er volgen snel wat foto's van de workshop!
Creatieve groetjes,
Ingrid

zondag 1 februari 2015

You can create it! #1 - Stacked with love

Hoi allemaal,

De weekly deals van deze week, je kunt je bestelling doorgeven tot vanavond 20.00uur!Mijn post van vandaag staat helemaal in het teken van You can create it! Een leuke uitdaging die een aantal collega demo's (Inge en Caroline) bedacht hebben.
Het blog van Inge vind je hier. Je ziet daarop alle creaties die deze keer gemaakt zijn met het envelopje met benodigdheden. 
In dit geval zat het volgende erin:
1/2 Vel Whisper White cardstock
1/4 Vel Real Red cardstock
1 Vel Stacked With Love DSP Pack
25 cm Real Red Ribbon
1 Tea Lace Paper Doily
3 Silver Mini Brads

Je mag hiermee alles maken wat je wil, je moet zoveel mogelijk spullen uit de kit gebruiken, maar je mag natuurlijk aanvullen met je eigen materialen.

Ik heb er de volgende kaart mee gemaakt:


Ik heb maar een aantal kleine dingen extra toegevoegd en dat zijn de jewels, de witte streepjes met de chalkmarker, de Boho Blossom Punch (bloemen) en de stempelafdrukken (zilver) natuurlijk, verder heb ik alleen gebruikt wat er in het envelopje zat.
Leuk om zo mee te doen met een uitdaging! Ik doe in ieder geval 6 maanden mee, dus elke maand zien jullie een leuke kaart, doosje of andere creatie voorbij komen. Kom je nog eens langs?

Creatieve groetjes,

Ingrid