donderdag 25 december 2014

Crazy For Cas Lotus!

Hoi allemaal,

Als eerste allemaal hele fijne kerstdagen en alvast een heel mooie jaarwisseling!
Op deze eerste kerstdag geen kerstkaart maar een beterschapskaart, die ik maakte voor een vriendin. Deze kaart doet mee bij de challenge van: Crazy for Cas!
Ik heb als basis Sahara Sand cardstock gebruikt, daarop een velletje van een nieuwe paperstack (Adventure Bound), leuk patroon en zeker passend bij de winter!

De mooie lotusbloem onderaan de kaart komt uit de Sale-a-Bration folder en kan je vanaf 6 januari GRATIS krijgen bij een bestelling van €60,00. Ik heb de bloem, tekst en randen met Early Espresso inkt gestempeld. Het twine (Thick Baker's Twine) en de sterren (In color sequins) zijn beide in de kleur Strawberry Slush.
Ik ben erg blij met het resultaat!

Wij gaan straks en morgen lekker genieten dat er voor ons wordt gekookt...de dagen daarna lekker rust! Tot snel!

Ps. Voor jullie allemaal nog een kerstkaartje ;) Maak er wat moois van in 2015!

Groetjes Ingrid

woensdag 24 december 2014

Nieuwe deals: Graag je bestelling doorgeven voor zondag 28 december!vrijdag 19 december 2014

Heel veel nieuwe workshops gepland!

Op deze pagina kun je het nieuwe workshop aanbod vinden!

Wil je zelf een gezellige avond met vrienden regelen, neem vrijblijvend contact met me op!woensdag 17 december 2014

Inloopdag 11 januari i.v.m. nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration!!

Volgende besteldatum 6 januari 2015!

Hoi allemaal,

Wat een feest, wat een feest! Eindelijk ga ik jullie wat leuke spulletjes laten zien uit de nieuwe voorjaarscatalogus. En jullie zien wat ik heb gemaakt met een set die je GRATIS kan krijgen vanaf 6 januari. Dan begint namelijk de Sale-a-Bration. Lees onderaan het berich meer over mijn inloopdag!

Yes, er komt weer een Nederlandse set! Speciaal voor iedereen die vaak een cadeaubon of geld cadeau geeft! De set heet K.J.E.G. kijk maar eens op onderstaande foto wat dat betekent! Natuurlijk staan er nog veel meer leuke teksten op de set. Ik heb de nieuwe voorjaarscatalogus besteld, zodra ik deze in huis heb, verstuur ik hem naar mijn klanten! Wil je er ook één ontvangen en ben je nog geen klant? Stuur me even een berichtje en ik stuur de catalogus (tegen verzendkosten) op!

Verder heb ik op deze kaart gebruik gemaakt van een nieuwe paperstack (lijkt net een foto toch?). Crumb Cake en Early Espresso cardstock en een Pear Pizzazz lint.

Op de volgende kaart zie je een mooie afdruk van een lotusbloem, deze stempelset kun je gratis krijgen vanaf 6 januari. Bij elke €60 euro die je dan namelijk besteedt, mag je één artikel uit een speciale Sale-a-Bration folder kiezen (bij € 120 kies je 2 producten etc.!!). De komende weken zal ik jullie lekker gaan maken met de nieuwste producten, wat een een prachtige dingen toch weer...Gelukkig stonden er ook een aantal dingen in die ik niet zo mooi vond ;)).
De lotus is gestempeld in Blackberry Bliss en de details met wit, dat zorgt ervoor dat het wit, lichtpaars wordt en zo een mooi detail laat zien.
Op zondag 11 januari houd ik een inloopdag bij mij thuis! Je mag producten uitproberen uit de (seizoens) catalogus en van de Sale-a-Bration! Een leuke Make & Take en kans op prijzen. Dit kost helemaal niets en is geheel vrijblijvend! Van 10.30 tot 15.30 ben je van harte welkom.Onder het genot van een hapje en drankje kun je rustig door de catalogus kijken en een wensenlijstje maken ;)
Wil je weten waar ik woon? Stuur me even een berichtje. En wie weet tot dan!

Groetjes Ingrid

woensdag 3 december 2014

Bravo World Map

Volgende besteldatum 6 december! 
Denken jullie eraan dat de producten uit de Kerstcatalogus na 
6 januari niet meer te krijgen zijn, dus is er nog iets wat je echt wil hebben, wacht dan niet te lang!

Kijk voor de geweldige Weekly Deals hier.

Hoi allemaal,

Zijn jullie klaar voor de Sint? Wij hebben net nog even de laatste kado's besteld (hopen dat ze op tijd binnen zijn ;)) Onze dochter is ook nog van het weekend jarig, dus dubbel feest en dubbel kado's! Maar dat mag de pret niet drukken.

Vandaag laat ik jullie 2 kaarten zien, gemaakt met 3 stempelsets, de achtergrond stempel: World Map, de set Amazing Birthday en de set Bravo!
De achtergrond stempel is ontzettend gedetailleerd en geeft een leuk effect op de kaarten.
Ik heb eerst een stuk Very Vanilla met inktpads beinkt, dus gewoon stempelen met de hele inktpad. In dit geval Pear Pizzazz (groen) en Soft Sky (blauw). Zo krijg je een achtergrondkleur die niet helemaal egaal is.

De basiskaart van de blauwe kaart is Very Vanilla met daarop een laag cardstock in Soft Sky. Daarop dus de achtergrond stempel. De randen heb ik wat gescheurd met de Stampin' Distress Tool. Ik heb een tag gemaakt met de TagTopperPunch van Very Vanilla cardstock, gestempeld in Soft Sky. Als extra accent heb ik het woord Amazing nogmaals gestempeld met zwart op Soft Sky. Een mooi lint eromheen als afwerking.
De basiskaart van de groene kaart is Basic Black met daarop een laag cardstock in Very Vanilla. En daarop de achtergrond stempel. Ik heb de tekst gestempeld met zwarte inkt op Very Vanilla cardstock.  Een lint met een strikje maakt de kaart af.


Ik wens jullie een hele fijne Sinterklaas en tot snel!

Groetjes Ingrid

Benodigdheden:

Built for Free Using: My Stampin Blog