zaterdag 29 november 2014

Swap en Naamkaartje voor de Stampin' Up! bijeenkomst in Nuland

Hoi allemaal,

Gisteravond ging ik na mijn werk meteen op weg naar Nuland...Gelukkig is het maar 20 minuten rijden. Wat ging ik daar doen? Nou, heel veel ideeën/businesstips opdoen en nieuwe mensen leren kennen.
Ik had er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Bij een bijeenkomst als deze, is het de traditie om een aantal swaps te maken, deze kleine kadootjes kun je dan ruilen met collega-demonstratrices. Zo leer je de mensen een beetje kennen en doe je erg veel ideeën op. Ik maakte de volgende swap in 2 kleurencombinaties:
Hoe kom ik toch aan al die winkelwagenmuntjes? Mijn lieve man is voor me naar de Jumbo in ons dorp gegaan en heeft aan de eigenaresse gevraagd of hij 25 muntjes mocht hebben voor me. Dat was geen probleem, maar of ik wel even hun naam wilde vermelden...Dus bij deze:
Bedankt: Jumbo Eijsermans!


Benodigdheden Roze:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Benodigdheden groen/blauw:
Built for Free Using: My Stampin Blog

Ook maakte ik dit naamkaartje, natuurlijk met mijn logo erop ;))
De kleuren die ik heb gebruikt zijn: Melon Mambo (Bloemen/randjes/naam/lint/ roosje), Old Olive (inktspetters/smalle lint/groene strook), Smoky Slate (Chevron Lint). Ik heb het roosje van de klei van Stampin' Up! gemaakt. Het is een lichtgewicht klei, weeg echt helemaal niets, dus ideaal voor op kaarten! Het roosje maak je met een mal, als de klei droog is (12 uur laten drogen) dan kun je de roos met een spongedauber een kleurtje geven. Ik vond het een leuk accent.
Benodigdheden:
Built for Free Using: My Stampin Blog


Binnenkort volgt er een verslag van deze avond! Fijn weekend alvast!!

Groetjes Ingrid

Ps. Tot 2 december geldt er een gave instapactie:
Wie gaat mijn team versterken? Je hebt nog tot 2 december de tijd! Neem vrijblijvend contact me me op als je vragen hebt!
Lijkt het je leuk om deel uit te gaan maken van een ontzettend enthousiast team van creatieve mensen, wil je korting op je aankopen, wil je extra geld verdienen en wil je een superkorting van 25% op je startpakket? 
Wil je daarnaast een cadeautje van mij krijgen? 
Heb je op één van deze vragen JA geantwoord, dan stel ik voor dat je komende week instapt als demonstratrice van mijn team!

woensdag 26 november 2014

Weekly deals!

Ik ga vanavond rond 22.00 bestellen, dus als je voor die tijd je bestelling doorgeeft, kan hij nog mee! Volgende besteldatum is 6 december!!

Kijk hieronder naar de Weekly Deals, de Square Punch gaat in ieder geval in mijn mandje ;)).

Groetjes Ingridzaterdag 22 november 2014

Cardkits

Vanaf nu heb ik ook verschillende cardkits te koop, kijk hier voor de speciale introductie actie!


Nieuwsbrief met leuk nieuws!

Wil je in het vervolg automatisch mijn nieuwsbrief ontvangen? Stuur me een mail of meldt je aan aan de rechterkant van mijn blog, vul je gegevens in en klik op: nieuwsbrief ontvangen.

Klik hier voor mijn nieuwsbrief!


zaterdag 15 november 2014

Laatste workshop van het jaar: Haarspeldjes maken

Eerstvolgende besteldatum: 26 november
Voor de Weekly deals, klik hier.

Hoi allemaal!

Na een ontzettend leuke dag gisteren, vandaag de allerlaatste workshop van dit jaar gegeven. En dan wel: haarspeldjes maken.
Het was erg gezellig, een laag Stampin' Up! gehalte, maar uiteindelijk heb ik ze dan toch aan het stempelen gekregen ;))We hebben mijn voorraad "oude" lint,bloemen, embellishments etc. gebruikt. Maar hier en daar stiekem toch wat Stampin' Up! lint, kleibloemetjes en als laatste de kaartjes met inkt/papier en stempels van Stampin' Up!

Het was een geslaagde workshop met verschillende verrassende resultaten, zie hier:
Als bedankje voor iedereen een setje om een sleutelhanger zelf te maken...


De laatste weken van november en december ga ik lekker gebruiken om nieuwe, flitsende workshops te bedenken en voor te bereiden...Ik hou jullie op de hoogte! Natuurlijk komen hier wel gewoon kaarten en creaties voorbij!

Groetjes en tot snel!
Ingridvrijdag 14 november 2014

Teamdag "Team Utopia" laaaaang bericht ;)

Eerstvolgende besteldatum: 26 november
Voor de Weekly deals, klik hier.
Voor het recept van de overheerlijke chocolade met marshmellows, cranberries en pinda's, scroll helemaal naar beneden ;)

Hoi allemaal,

Vandaag ben ik bij een ontzettend leuke teamdag geweest in Geleen. Samen met een aantal leden van het SU-per Team (Yvonne, Priskilla, Kim en ik), verder waren daar nog zo'n 20 andere dames uit het team "Utopia".

Het was goed georganiseerd door mijn upperdeupupline: Miranda Mols, er stond van alles op tafel klaar om een kaart mee te maken en een leuke mok met spekjes erin. Verder had iedereen wat lekkers meegenomen dus stond de "eettafel" al snel helemaal vol! Ik maakte deze kaart voor haar als bedankje voor haar gastvrijheid.

We zijn begonnen met het maken van een kaart d.m.v. inkleuren met markers en/of Blendabilities (foto volgt nog, ik ben namelijk mijn setje papieren en zelfgemaakte kaarten kwijt?!? Hopelijk komt iemand deze nog ergens tegen...


Daarna maakte ik een kaart vanuit een zakje benodigdheden wat ik van iemand anders kreeg. Zie hier mijn resultaat en het origineel van de ander. Ik zag de originele kaart pas toen ik zelf helemaal klaar was. Erg leuk om te zien hoe je met dezelfde materialen, zo'n verschillende kaarten kan maken!
Links het mijn creatie en rechts het origineel!


Iemand anders maakte natuurlijk ook een kaart naar aanleiding van de benodigdheden uit mijn zakje:
Mijn origineel:De kaart van de ander:
Op de swaptafel lagen allemaal leuke swaps, iedereen had er één gemaakt en we mochten stemmen op de mooiste.
Dit was mijn swap:

En geloof het of niet, maar ik won daarmee de tweede prijs! De super leuke Owl Builder Punch: ik vroeg meteen of Miranda haar handtekening erop wilde zetten;)Een paar foto's voor een impressie van de gezelligheid !!!

Het was een ontzettend geslaagde en leuke dag, ik heb nu al zin in de bijeenkomst over twee weken! Wat een feest: Stampin' Up!

Groetjes Ingrid

Recept (verboden calorieën te tellen!!):
1 blikje gecondenseerde melk (Friesche vlag)
350 gram pure chocolade
150 gram pinda's (gezouten)
100 gram gedroogde cranberries
2 handjes minimarshmellows (of grote in kleine stukjes)

Breek de chocolade in stukjes, neem een ovenschaal en bekleed met bakpapier.
Verwarm de gecondenseerde melk in een pannetje, voeg de chocolade toe en laat deze smelten.
Als alle chocolade gesmolten is voeg je de pinda's en cranberries toe en als laatste de marsmellows, meng alles goed door elkaar.
Giet het mengsel in de vorm en druk stevig aan, laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Snij er stukken van.
Smakelijk!!!!

donderdag 6 november 2014

Workshop felicitatiekaarten en workshop kerstkaarten maken

Je bent gewaarschuwd: VEEL FOTO'S!!

Vorige week verzorgde ik een workshop voor 5 dames, erg creatief en enthousiast. Ze gingen aan de slag met een pakketje wat ik had samengesteld met het mooie (helaas retired), Epic Day Design Paper. Ik had een aantal voorbeelden gemaakt en deze werden nagemaakt, of er werd iets heel anders mee gedaan. Leuk om te zien hoe mensen hun eigen draai geven aan een kaart met dezelfde materialen die ik had gebruikt!
Mijn voorbeelden:

De dames aan het werk:


De resultaten:
Het was een geslaagde workshop en zeker voor herhaling vatbaar!

En dan nu naar de kerstsferen...
Afgelopen dinsdag mocht ik een workshop verzorgen voor 6 creatieve, enthousiaste dames! Het doel was 10 kerstkaarten te maken, dat was helaas niet voor iedereen gelukt, maar creatief als ze waren, spraken een aantal van hen de dag erna af om verder te gaan. En ook was er iemand die alvast wat stempelde om het thuis verder te kunnen afmaken met een wel heel bijzondere set die ze bij me bestelde:Zij is helemaal fan van tekkels, dus deze set was een schot in de roos, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Mijn voorbeelden:

Hier zie je de dames volop in actie:


En een aantal van de resultaten, sorry gefotografeerd bij slecht licht ;)Ook hier was het duidelijk een geslaagde avond. Lijkt het je ook leuk om eens mee te doen, houdt dan mijn blog, Facebook of nieuwsbrief in de gaten! Je mag me ook altijd bellen om bij je thuis een datum te plannen, jij zorgt dan voor de koffie/thee en wat lekkers en voor minimaal 4 mensen. En ik neem al mijn materialen mee en zo zorgen we samen voor een gezellige avond!

Nou aan het eind van deze lange post, wens ik jullie nog een fijne dag en tot snel!

Ps. de weekly deals vind je hier!

Groetjes Ingrid