donderdag 30 oktober 2014

5 jaar getrouwd en foto's workshop!

Eerstvolgende bestelling: Maandag 3 november!

Als eerst even de link naar de Weekly Deals: Klik!
Een link voor het supplement van de kerstcatalogus: Klik!
En het Clearance Rack: Klik!

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik alweer 5 jaar getrouwd! Jeetje, het lijkt nog niet zo lang geleden en toch ook weer wel! Ondertussen een zoon en een dochter rijker...
Maar goed dit verdiende natuurlijk een leuk kaartje voor mijn man...Het werd onderstaande kaart. 
Een basis van Whisper White met daarop een laag met dessinpapier wat helaas retired is, maar het combineert prachtig met de nieuwe kleur: Lost Lagoon!
Het lint is in de kleur Soft Sky, zo ook de lichte veer (Four Feathers). Verder zijn de veren, tekst en cijfer 5 gestempeld in de kleur Lost Lagoon. De tekst komt uit de set: Good Greetings, deze kon je gratis verdienen bij een bestelling boven een bepaald bedrag. 
De veren die ik heb gebruikt komen uit de huidige seizoenscatalogus en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt! Dus mocht je ze ook willen bestellen: ze kosten €12,95 in clear versie (als bundel met framelits: € 23,50).
Het label met tekst is geponsd met de Modern Label Punch en de 5 met een Scalopped Circle Punch, een touwtje erbij vastgezet met een nietje voor de afwerking...
Vanavond lekker een stukje taart om het te vieren ;) De envelop kreeg ook een "pimp"beurt.
Built for Free Using: My Stampin Blog
Verder beloofde ik foto's van de workshop van afgelopen week, bij deze:
Het was een zeer gezellige en geslaagde workshop, de dames waren zelf erg creatief en kwamen met leuke ideeën voor hun eigen kaarten.
Aanstaande dinsdag alweer de volgende workshop gepland, we gaan dan aan de slag met een stapeltje kerstkaarten! Ik heb er zin in!!

Groetjes Ingriddonderdag 23 oktober 2014

zaterdag 18 oktober 2014

Hi!

Hoi allemaal,

Deze keer een kaart die ik gemaakt heb voor een kennis die een zware operatie heeft ondergaan. Ik heb de set Regarding Dahlia's pas net in mijn bezit, maar ik vind hem nu al super!
De grote bloem zorgt ervoor dat je al niet heel veel meer nodig hebt, en deze kleurencombinatie doet het naar mijn idee erg goed: Basic Black & Very Vanilla (en een beetje goud).

Ik heb het Typeset Specialty Designer Series Paper (een hele mond vol) gebruikt. Het is dunner papier dan het andere dessin papier, maar erg goed te gebruiken als achtergrond en ook om mooie bloemen mee te maken, kijk maar eens hier: Facebook
De golden sequins kun je heel goed als "lint" gebruiken, maar zoals je op mijn kaart ziet, ook leuk om er wat bling mee toe te voegen!

Mocht je, net zoals ik, fan (lees verslaafd) zijn aan de producten van Stampin' Up! is nu een leuke kans om ook demonstratrice te worden. Er loopt namelijk een actie dat als je inschrijft vóór 24 oktober (eind volgende week), dat je voor de komende 6 maanden, elke maand een gratis pak dessinpapier mag uitzoeken (dat is dus 6 x 13,25!!) bovenop alle andere voordelen die demo zijn met zich meebrengt! Lijkt het je leuk, of heb je nog vragen, neem gerust contact met me op!

Verder heb ik aanstaande maandag een aanvulling op de seizoenscatalogus te delen, dus houdt mijn Facebook/Blog in de gaten, voor NOG meer leuke Stampin' Up! producten!!!

En als laatste wil ik jullie nog de tip geven: het is bijna 5 december ;) Dus geef je lijstjes snel door en geef aan je familie/vrienden mijn e-mailadres door! Het doorgeven van een bestelling kan tot de data die ik hier heb genoteerd!

Groetjes IngridBenodigdheden:
Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 12 oktober 2014

Even iets anders...

Hoi allemaal,

De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het maken van haarspeldjes. Wat leuk om te doen! Ik ga er binnenkort bij een vriendin een workshop in geven.
Lijkt je dat ook leuk, neem contact met me op voor de mogelijkheden! Binnenkort volgen meer voorbeelden!

Ik heb voor de speldjes veel lint en accessoires gebruikt die niet van Stampin' Up! zijn, maar uit privé bezit. Alleen de kleine knoopjes zijn van SU. Ik heb nog ZO veel spullen liggen die ik niet/nauwelijks gebruik...Zonde. Vandaar met de speldjes een ode aan het "verleden". Ik heb natuurlijk wel leuke labels gemaakt met de producten van Stampin' Up ;)

Groetjes Ingrid

Hier komen de foto's:


woensdag 8 oktober 2014

Hopeful thoughts en Weekly Deals!

Hoi allemaal,

(de Weekly Deals vind je hier)

Vandaag wil ik jullie laten zien dat de set Hopeful Thoughts erg veelzijdig is. Ik heb er drie totaal verschillende kaarten mee gemaakt...

Als eerste een vierkante kaart die ik maakte voor mij upline: Yvonne. Zij promoveerde naar Silver 2 (dat is een hele prestatie binnen Stampin' Up! land), dus ik stuurde haar een kaartje. Natuurlijk met zilver erin verwerkt!

Als basis, Basic Black cardstock, ik heb in de hoek met zilveren inkt de bloementak uit de stempelset gestempeld. Op de laag erboven, Smoky Slate, deed ik hetzelfde.
Onderaan zie je 2 verfstrepen, deze komen uit de Work of Art set, ik stempelde de eerste direct op het papier en de tweede streep stempelde ik meteen door (zonder extra inkt) dus is wat lichter van kleur.
De tekst komt ook uit Work of Art en is met Memento Tuxedo Black gestempeld. Nog een stukje Basic Black Bakers' Twine voor de afwerking.

Benodigdheden:
En dan volgen twee kaarten die ik in opdracht voor een collega maakte, zij wilde een subtiele verjaardagskaart en een kaart voor een huwelijk.

Als eerste de verjaardagskaart:

Blackberry Bliss basis, dan een laag Whisper White en weer Blackberry Bliss. Alle randen gesponsd met Blackberry Bliss en de super fijne Sponge Daubers. De bloementak deze keer 2 keer gestempeld, onder en boven. Een label gemaakt met de Scalloped TagTopper Punch en daarop wat gespetterd met de Gorgeous Grunge spetters. Op het label een Scalloped Circle en daarop een kleine Cirkel. Lintje en twine erbij en de tekst weer uit de set Work of Art. Als laatste wat parels. Ik vond hem erg mooi, ik denk dat ik hem binnenkort nog eens maak in een andere kleur...


Benodigdheden:Dan als laatste de huwelijkskaart.
Basis Whisper White, daarop een vel uit de (retired) Fresh Prints Paperstack. En onderaan een stukje Whisper White met daarop in Real Red de bloementak. Verder onderop een klein sentiment uit de Nederlandse Sentimentenset van Stampin' Up! De accolade die ik gebruikte voor en achter de tekst, komt uit een Photopolymer set van Project Life by Stampin' Up! Voor wat bling heb ik jewels gebruikt. En ook deze kaart ga ik een keer CASE-en van mezelf ;). (Copy And Share Everything)
Benodigdheden:


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, hoe je met 1 bloementak uit een stempelset (en wat extra materialen), toch heel verschillende kaarten kan maken.

Groetjes Ingrid

Ps. Kijk eens op mijn workshoppagina, wie weet staat er een leuke workshop voor je bij. Of heb je zin om zelf iets te regelen? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!