zaterdag 31 mei 2014

Retired lijsten!

Hoi allemaal!

De retiredlijsten van Stampin' Up! staan al 2 dagen online, is er iets wat je persé nog wilt hebben, kijk dan naar de Retired lijsten (er zijn ook producten met korting te koop, dus sla je slag!)
Er zijn al dingen uitverkocht, het gaat razendsnel.
Morgenavond ga ik bestellen, dus geef morgen vóór 19.00 uur door wat je eventueel wilt bestellen en we delen de verzendkosten ;)

Groetjes Ingrid
zondag 25 mei 2014

Around the world Stampin' Up! Challenge

Hallo allemaal,

For English, scroll down a bit :)!
Als eerste welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk!
Een paar dagen geleden kwam ik op mijn favoriete blog (Pootles Papercraft) de Around the World Stampin' Up!Challenge tegen. Ik keek naar de schets en had een leuk idee, naar aanleiding van de workshop die ik afgelopen week gaf. Ik had namelijk een kaart bij, waarop ik een label had gemaakt met de Elegant Butterfly Punch. Ik ponste de bovenkant uit met de vlinderpons, waardoor een mooie rand ontstond.


Dit is de schets van de challenge:En mijn uitwerking vinden jullie hier:
Ik heb de kleuren: Real Red, Pool Party en Calypso Coral gebruikt. Onderaan de strookjes heb ik met de Elegant Butterfly Punch de vlinder uitgeponst en er recht onder geplakt. Alle randen heb ik geinkt in de kleur van het cardstock. Het lint is ook in de kleur Real Red. De tekst komt uit de set Zoo Babies en is gestempeld in Real Red.
Ik heb alles op Whisper White papier geplakt en daarna met Dimensionals op een Whisper White kaart geplakt. Als laatste de parels voor de afwerking.

Bedankt voor het lezen allemaal!

Groetjes Ingrid

In English:

Hello everybody,

First of all a welcome for my new followers, nice of you to join me!!
A few days ago, I was reading on one of my favorite blogs (Pootles Papercraft) about the Around the World Stampin' Up!Challenge. I took a look at the sketch and an idea popped up in my head. A few days ago I did a workshop where I had shown a label, made with the Elegant Butterfly Punch. On the picture you can see, I punched the top of the label with the butterfly punch and it made a nice border.
This is the label I made:Anyway, this is the sketch of the challenge:This is my project for the challenge:I've used the colors: Real Red, Pool Party and Calypso Coral. At the bottom of the pieces of cardstock, I punched out the butterfly with the Elegant Butterfly Punch and attached it right under the cardstock. All of the borders of the cardstock, I sponged in the same color as the cardstock itself.
The ribbon is also in the color Real Red. The sentiment I've used is from the stampset: Zoo Babies and is stamped in Real Red.
I attached it all on Whisper White cardstock and layered it, using Dimensionals on a Whisper White card.
Finishing touch were the Pearls.

Thanks for reading my post!

With kind regards,

Ingrid

Benodigdheden/List of supplies:

donderdag 22 mei 2014

Workshop This and That

Hoi allemaal,

Vandaag een lang bericht, maar als je het hele bericht tot het einde leest, heb ik een speciale actie voor je!
Gisterenavond heb ik een erg gezellige workshop gedaan bij Joyce. De dames waren soms zo geconcentreerd aan het werk dat er lange stiltes vielen. Maar de productie mag er dan ook wel wezen! Wat een creatieve mensen bij elkaar! Zelfs degenen die zeiden niet creatief te zijn, maakten geweldige kaarten.
Ik had zelf een aantal voorbeelden gemaakt, waarvan er één werd nagemaakt, de rest was eigen inbreng van de deelneemsters! Erg leuk om te zien dat iedereen zijn eigen stijl en ideeën wist te combineren met de spullen van Stampin' Up!
Iedereen had een zelfde pakket voor zich liggen met daarin enveloppen, basiskaarten in verschillende kleuren, This and That dessinpapier, lint, embellishments etc. Daar konden ze mee aan de slag. Ik had al mijn spullen van Stampin' Up! wel meegenomen omdat ik wilde laten zien wat er allemaal mogelijk was, naast het pakket wat ze kregen bij de workshop.
Ik had voor iedereen een klein bedankje gemaakt en voor de gastvrouw een groter bedankje, met daarin Merci en een kortingsbon op een bestelling of workshop! Nu even afwachten of er ook een bestelling geplaatst kan worden, hopelijk kan Joyce dan een mooi gratis cadeau uitkiezen!
Dit waren de bedankjes voor de deelneemster, ik wist alle voorletters dus heb ze een beetje persoonlijker gemaakt. Naar het voorbeeld van Pootles.

Bedankje voor Joyce, het idee wederom van Pootles:

Hieronder zie je mijn gemaakte voorbeelden.


Dan een impressie van de hard werkende dames. Deze foto's zijn wat van mindere kwaliteit, ze zijn met mijn telefoon gemaakt. Helaas was ik mijn camera vergeten...En het resultaat!

Ik vond het zeker een geslaagde avond en ik hoop nog veel vaker zo aan de slag te kunnen. Wil je ook eens een workshop volgen? Kijk onder het tabblad: "workshops" hier op mijn blog.
Wil je ook zo'n gezellige avond bij je thuis organiseren, neem contact met me op en we plannen een datum!

Eventueel is het ook mogelijk om een pakketje te bestellen, ik heb verschillende stijlen papier waaruit je kan kiezen. Een pakket kost € 8,50, je kan er minimaal 3 kaarten mee maken en houdt dan nog voldoende over voor je eigen voorraad :)
Wat zit er in een pakket: 3 basiskaarten, 1 label, 3 enveloppen, dessinpapier naar keuze, lint/twine en embellishments (jewels, pearls, knopen, clips, dit kan per pakket verschillen). Je kan het zelf aanvullen met een leuke stempelset of inkt. Heb je hier vragen over dan neem gerust contact met me op!
Kijk eens bij het tabblad: per stuk/per meter te koop, daarin zie je welk dessinpapier ik nu op voorraad heb en waarmee ik een pakketje voor je kan maken!
Dit is een foto van de pakketjes waar ze gisteren mee hebben gewerkt.Nou, dit was mijn hele verhaal! Bedankt voor het lezen!
Enne, die actie dan? Oh ja! Iedereen die zich vóór 29 mei (dat is volgende week!!) inschrijft voor de nieuwe catalogus, betaalt maar € 5,00 (incl. eventuele verzendkosten!), dat is bijna voor niets! Dus sla je slag en stuur me een mail als je de catalogus wilt ontvangen!

Groetjes Ingrid

woensdag 21 mei 2014

Pootles kaart

Hoi allemaal,

Ik heb me van de week gewaagd aan een lift van een echte "Pootles" kaart. Wil je weten wie Pootles is, kijk dan op haar site! Ik ben helemaal fan, vooral van de doosjes die ze elke keer weer bedenkt! Binnenkort een blogbericht met meer Pootles.
De kaart is gemaakt naar aanleiding van haar videotutorial, te vinden op haar blog.
Ik heb alleen gebruik gemaakt van andere kleuren en wit bakers' twine in plaats van linnen thread.
Ik vind het resultaat erg leuk geworden, wat denken jullie? De kleuren die ik heb gebruikt zijn Crumb Cake en Real Red!


Benodigde materialen (allen Stampin' Up!):Nieuwsbrief 21 mei 2014

Klik hier voor mijn nieuwsbrief van 21 mei 2014!


zondag 18 mei 2014

Cadeaubonnen

Hoi allemaal,

Op deze mooie, warme, zomerse middag een blogbericht over de cadeaubonnen die de afgelopen tijd bij me gekocht zijn, het zijn er maar twee maar dat is niet belangrijk toch? ;).

Toen de mijn eerste "cadeaubonklant" zich aandiende met de vraag: "heb jij ook cadeaubonnen?", zei ik natuurlijk volmondig: "Ja!" Dus die avond ben ik snel aan de slag gegaan met het ontwerpen en printen van een cadeaubon speciaal voor mijn eigen "Stampin' Up! business". De volgende middag bracht ik deze in een leuke verpakking (mogelijk voor € 1,00) bij mijn "klant" aan de deur.

Omdat ik een kleine week later nog een cadeaubon mocht verzorgen voor dezelfde ontvanger, heb ik een heel andere verpakking gemaakt. Zie hiernaast het resultaat van de eerste verpakking.
De cadeaubon heb ik gemat op een stuk Crumb Cake cardstock.
Ik heb een cadeauzakje gebruikt in craftkleur met witte pijltjes (chevrons) erop. Ook erg leuk als traktatiezakje te gebruiken. Wie weet dat ik binnenkort eens een workshop traktaties maken ga bedenken...??!!

De twee grote labels zijn gemaakt met de Scalloped Tagtopper Punch, deze heb ik omgevouwen over de bovenkant van het zakje en aan de achterkant vastgeplakt. Zodat je het zakje open kan maken als je het lint eraf haalt.
Het papier wat ik gebruikt heb voor de grote labels is: Sweet Sorbet (helaas niet meer te koop, maar nog wel bij mij, mocht je interesse hebben, kijk even bij mijn pagina per stuk/per meter!). En de "roze" kleur is Crisp Cataloupe. De twee kleine labels heb ik uitgeponst met de Artisan Label Punch, in de kleuren Whisper White en Crisp Cantaloupe. De stempel "Just for you" die ik heb gebruikt komt uit de Hip Hip Hooray set, ik heb laatst alle kaarten uit de set gemaakt en nog best wat dingen overgehouden, dus zeer de moeite waard! Ook heb ik natuurlijk de stempels over gehouden. In dit geval heb ik de tekst in twee keer gestempeld omdat deze anders niet op het label paste. Dus eerst het woord "just" gekleurd met mijn marker en gestempeld, en daarna de woorden "for you" gekleurd en gestempeld. Dat is het voordeel van de Stampin' Write Markers, je kunt er erg precies mee werken en hoeft dus niet eerst te "maskeren" (afplakken met post-it's). De randen van de labels zijn geinkt met de Sponge Daubers en Crisp Cantaloupe inkt. Het roze label heb ik met Dimensionals op het witte label geplakt en toen samen op de grote labels. Nog twee kleine Jewels erbij en een stretch lint (Baked Brown Sugar) en de cadeauverpakking was klaar!Benodigdheden allen Stampin' Up!:


Dit was de tweede verpakking die ik maakte. De cadeaubon heb ik gemat op Basic Gray cardstock en met de Scalloped Tagtopper Punch een kleine tag achterop geplakt, zodat de cadeaubon d.m.v. het touwtje (Basic Gray) eruit getrokken kan worden.
Ik heb cardstock gebruikt in de kleur Pool Party, deze op maat gesneden en geplakt. Daarna met de super leuke stempelset Gorgeous Grunge, lekker gespetterd op het cardstock met Pool Party inkt en Smoky Slate inkt. De tekst in Smoky Slate komt ook weer uit Hip Hip Hooray, deze keer heb ik wel de hele stempel gebruikt. Zie hier het exemplaar met mijn gespetter!

Benodigdheden allen Stampin' Up!:


Mocht je het ook leuk vinden een cadeaubon weg te geven aan een creatieve vriend/vriendin/moeder/vader etc.etc. Laat het me weten en ik maak een verpakking op maat, voor elke gelegenheid mogelijk!
Ook is het mogelijk een verlanglijstje bij me achter te laten, zorg ervoor dat je mensen mijn e-mailadres geeft, ik kijk wat zij willen besteden en of er nog wat op het lijstje staat, zo weet je in ieder geval niet alles wat je krijgt!

Neem contact met me op voor de verschillende mogelijkheden! Geniet van deze prachtige dagen en laat je inspireren!!

Groetjes Ingrid

zondag 11 mei 2014

Moederdag

Hoi allemaal,

Nadat ik mijn cadeaus (zelfgemaakt door de kids) heb uitgepakt en we heerlijk bij mijn schoonouders hebben gegeten, is het tijd voor een kaartje, of eigenlijk twee kaarten. Ik heb twee dezelfde kaarten gemaakt voor onze moeders, allebei in een andere kleurstelling. De Strawberry Slush (roze) versie voor mijn moeder en de So Saffron (geel) versie voor de moeder van mijn man. Ondertussen hebben ze de kaarten beide mogen ontvangen dus kan ik ze met een gerust hart op mijn blog plaatsen ;).

Ik heb de kaarten gemaakt met de Scalloped Tagtopper Punch. Ik heb het idee/ de manier van werken opgedaan bij Jacqueline maar toch ook weer mijn  eigen versie van gemaakt.

Ik heb de basiskaart uitgesneden en geponst met de tagtopper. De Strawberry Slush versie is met Crumb Cake en Whisper White gecombineerd. De So Saffron versie is met Baked Brown Sugar en ook Whisper White gecombineerd.
Ik heb met de Gorgeous Grunge stempelset gestempeld als achtergrond (Pink Pirouette en Crumb Cake op de Strawberry kaart en Crushed Curry en Crumb Cake op de So Saffron kaart).
De bloemen zijn de Petite Petals en heb ik in de bijpassende kleuren gestempeld en geponst. Het label op de kaart heb ik uitgeponst met de Artisan Label Punch en gemat met een Dimensional op dezelfde kleur cardstock als de basiskaart. De randen van het label zijn geinkt met behulp van de Sponge Daubers, ik ben er helemaal weg van! Geweldig hulpmiddel om leuke randjes te maken.

De tekststempel heb ik ingekleurd met de Stampin' Write Markers, zodat ik eerst het woord: "just" kon stempelen en later "for you" eronder. De tekststempel komt uit de Hip Hip Hooray Kit (een kit waarmee je 20 kaarten kan maken en dan ook nog wat dingetjes over houdt om ergens anders op te gebruiken).

Uiteindelijk alle lagen cardstock op elkaar geplakt en met een Baked Brown Sugar lint de twee "tags" aan elkaar geknoopt. Op de ene kaart alles afgewerkt met Jewels en op de andere met Pearls.
De uiteindelijke kaart is 10x15, dus een mooi formaat voor in een standaard envelop. Ik had de enveloppen deze keer "gepimpt" met de stempels van de Petite Petals.

Ik vind ze wel leuk geworden! Welke is jullie favoriet?

Ik heb trouwens ook vandaag 2 mensen blij gemaakt met een gratis catalogus omdat ze mijn Facebook pagina hebben geliked (ik had onder 31 Likers, 2 catalogi verloot, ze hebben hem vandaag al thuis afgeleverd gekregen!).

Hopelijk hebben jullie weer wat inspiratie opgedaan!

Binnenkort plan ik een workshop waarmee je kennis kan maken met de Scalloped Tagtopper Punch, we gaan dan een soortgelijke kaart maken, houdt mijn blog, nieuwsbrief of Facebookpagina in de gaten!

Groetjes Ingrid


donderdag 8 mei 2014

Nieuwe photopolymer stamps uitgeprobeerd!

Hoi allemaal,

Deze kaart heb ik gemaakt met de nieuwe photopolymer stempels van Stampin' Up!
Ze werken erg fijn, het zijn stevige/maar wel flexibele stempels, die niet vervormen als je stempelt.
Als de nieuwe catalogus uitkomt, zullen er ook flink wat "clearstamps" in staan, dus voor degene die daarin geinteresseerd is, neem contact met me op om ze eens uit te proberen!!

Nu deze kaart: De basis is "Crumb Cake", daarop heb ik een strook "Pool Party" geplakt. Het lint is ook in de kleur "Crumb Cake" en heb ik om de kaart heen gevouwen en gestrikt. Daarna heb ik wat lagen gemaakt met het: "This and that epic day" dessin papier. Ik heb de hoeken met een pons afgerond.
De randen van het dessinpapier zijn geinkt met "Crumb Cake". De pijlen links en de kleine pijltjes rechts op de kaart zijn ook in de kleur "Crumb Cake" gestempeld. De tekst: Stay calm... is in de kleur "Pool Party" gestempeld. Als afwerking heb ik de hoeken van de kaart afgerond met een hoekpons.
Je kunt op deze kaart erg goed zien dat de kleuren van het papier en van de inkt misschien dezelfde naam hebben, maar de inkt is een tint donkerder, dus erg mooi te combineren met elkaar!


De pijlen en de tekst komen uit één set, deze is nog tot eind mei te verdienen bij een bestelling van € 75,00!
Daarna zijn deze niet meer te koop! Wil je ook wel eens werken met dit papier en/of de stempels? Kom een keer naar een workshop! Of zorg dat je minimaal 4 personen bij elkaar hebt, voor een workshop bij je thuis! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Groetjes Ingrid

Gebruikte materialen (allen Stampin' Up!):

zondag 4 mei 2014

Kraamcadeau's

Hoi allemaal,

Omdat mijn blog niet voor niets: cardsandmore heet, nu eens iets anders dan een kaart!
Ik had al een hele tijd één van deze kraamcadeaus (de krans) klaarliggen om mee te nemen op kraamvisite. Vandaag zijn we eindelijk geweest en hebben we de prachtige meid van vrienden van ons mogen bewonderen!
Gisteren heb ik het huisje nog afgemaakt. Ik heb deze keer niet alleen Stampin' Up! spullen gebruikt, maar ook ander papier, stempels en embellishments uit mijn eigen voorraad.

Het huisje was oorspronkelijk gewoon houtkleur, ik heb het donkergrijs geverfd, zodat het que kleur mooi bij het geboortekaartje paste. Ik heb van Stampin' Up! de Bannerpunch (vlaggetjes), de Petite petal punch, Pansy punch, Itty bitty shapes punch pack en de Essential wooden elements (hartje en vaantje onderaan) gebruikt. Het fel roze papier van de bloem en bovenste vak in het huisje is de kleur: Strawberry slush, zo ook de inkt op de vlaggetjes. De hele kleine bloemetjes en het onderste randje bij de uil is de kleur: Smoky slate.Daarnaast had ik dus nog een krans gemaakt.


Hier heb ik ook de bannerpunch en bannerblast stempelset gebruikt, en ook de Petite petals punch en de Pansy punch. Verder heel veel roze lintjes uit eigen voorraad en het uiltje heb ik zoveel mogelijk aangepast op het geboortekaartje (zie hieronder!). Al met al een creatief cadeau, wat ze volgens mij wel kunnen waarderen...
Voor degenen die dit lezen en Facebook hebben, je kan meedoen aan mijn actie! Bij 100 likes ga ik een cadeaubon weggeven t.w.v. € 15,00 te besteden bij ingridcardsandmore aan Stampin' Up! Goodies!!!
Like! (klik!)

Fijn weekend nog!

Groetjes Ingrid

Ps. Als je nog interesse hebt in een workshop met het envelope punchboard, kijk dan even op dit blog onder het tabblad workshops!